Dioptrické brýle
Brýlové čočky
Sluneční brýle
Služby
Kdo jsme?
Kde nás najdete?

Rodenstock Road – brýlové čočky pro řidiče

Každý z nás jistě někdy zažil pocit nejistoty za volantem způsobených nepříliš ideálními světelnými podmínkami – déšť, mlha či dokonce naprostá tma. Většina lidí má také potíže se světlomety protijedoucích aut, které je i na několik sekund oslní. Dobrou zprávou je, že na trh právě vstoupila novinka mezi brýlovými čočkami, která Vám s výše zmiňovanými obtížemi dokáže pomoci – Rodenstock Road!

V čem je trik? Triků je tu vlastně několik. Čočky řady Road mají dokonale vyladěný design optických ploch, které Vám zaručí ostré vidění ve všech pohledových směrech, tedy i když právě rychle sjedete pohledem k bočnímu zrcátku. Nevadí ani, že máte na každém oku jinou dioptrii, design je propočítán přesně pro Vás.

Dalším prvkem je speciální povrchová úprava Solitaire Protect Road 2, které v sobě spojuje nadstandardně kvalitní zušlechtění povrchu čočky s velmi efektivním antireflexem, který sníží oslnění při nočním řízení. Čočka je navíc lehce tónovaná 12% barvou, která také pomáhat regulovat oslnění v noci, a zároveň zvyšuje kontrast při řízení ve dne.

Nemusíte však mít obavy, že s čočkami Road můžete pouze řídit – naopak! Celý výsledný efekt je vyvážen tak, aby poskytl maximální vizuální podporu při řízení, zároveň ale výrazně neomezoval běžné nošení např. výraznějším zkreslením barev. Čočky jsou tedy vhodné k celodennímu nošení.

A že nosíte progresivní čočky? Není problém. Čočky Rodenstock Road jsou k dostání v jednoohniskové i progresivní variantě. Progresivní čočky mají navíc uzpůsobený design tak, aby poskytovaly co nejširší zorné pole na dálku a tzv. střední vzdálenost (např. palubní deska).

Tak směle do toho! Buďte si za volantem skutečně 100% jistí!

Pro více informací nás neváhejte navštívit na naší provozovně či nás kontaktovat na našem e-mailu.